top of page

Guideway

Inge Worm-Roggeveen

Gastvrouw, hostess, receptioniste & uitvaartassistente

Als gastvrouw, hostess, uitvaartassistente en/of receptioniste ontvang ik (internationale) gasten op bedrijfslocaties, evenementen, beurzen en congressen of ondersteun op andere wijzen waarbij een gastvrouw gewenst is (o.a. uitvaarten) in regio Zaanstreek-Waterland, Alkmaar en Amsterdam. Ik ondersteun u daar waar nodig om uw klanten het gevoel te geven dat zij het belangrijkste voor u zijn. Verbinding met uw klant is belangrijk, want hiermee investeert u in de groei van uw bedrijf.

Hoe kan ik u hierbij helpen?


Een empathische gastvrouw is belangrijk voor de uitstraling. Het kan hierbij gaan om een verzorgde ontvangst van die éne belangrijke klant, maar het kan ook gaan om een meer structurele ondersteuning van uw receptie- en/of hostesspersoneel. In samenspraak stellen we een plan op, om vast te stellen welke focus voor u belangrijk is. Welke uitstraling, welke kledingstijl is gewenst (classic, casual etc.), wat is uw doel en welke werkzaamheden zijn gewenst? In overleg kan dit al vanaf een dagdeel (aantal uren in overleg). En altijd voor uw klant de uitstraling van het hebben van uw eigen gastvrouw of receptioniste.


Tevens kan ik ondersteuning bieden aan bedrijven en organisaties als receptioniste bij de receptiebalie waaronder:


het ontvangen van uw (internationale) gasten en medewerkers;

bijkomende facilitaire ondersteuning (b.v. TopDesk);

beheer van kantoorartikelen;

regelen van lunches, bloemen;

beheer van vergaderzalen;

andere werkzaamheden die voor u van belang zijn.


FILOSOFIE VAN GUIDEWAY HOSTESS & RECEPTIE SERVICE


Empathie, communicatie, verbinding, motivatie en ontwikkeling zijn voor mij de sleutelwoorden waar het zowel op persoonlijk vlak als in het bedrijfsleven om draait. Waarden zoals eerlijkheid, respect en vooral je kunnen inleven in een ander maakt het contact zowel zakelijk als privé met elkaar als mens en netwerk waardevoller. Wat eruit voortvloeit is synergie en een win-win situatie zowel voor u als uw klanten en uw medewerkers.


Onder gastvrouw versta ik altijd “gastvrouw-plus”:

• het bieden van juist dat extra stapje meer;

• meedenken met u als klant;

• aanpassen aan de wensen van u en uw klanten;

• de uitstraling aannemen waar mijn klant voor staat.


Guideway Hostess & Receptie Service is u graag van dienst.


+31(0)6 44 568 089

b5637705eef8c9d67be0e9d4a1d8aff3.png
cbe2f20bde4a6c63cd884e94fb854069.png
388710cba57ad265006f644aaeb3a678.png
Inge Worm-Roggeveen
bottom of page