top of page
Film: Going Circular + React on Tour
Film: Going Circular + React on Tour

wo 21 jun

|

de Werkplek

Film: Going Circular + React on Tour

Going Circular is een documentaire die de geheimen van de circulaire economie ontsluit. En in 'React on tour' ontdekken we inspirerende ondernemers in de circulaire economie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

21 jun 2023, 19:00 – 23:00

de Werkplek, Slijperweg 12A, 1032 KV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Going Circular 

Stel je een toekomst voor waarin we de genialiteit van de natuur nabootsen - om de manier waarop de mens leeft, ademt en bouwt opnieuw af te stemmen - met respect voor de grenzen van onze hulpbronnen en een transformatie van de moderne wereld. Going Circular onthult de geheimen van circulariteit, een innovatief concept dat onze collectieve toekomst op aarde kan redden. Soms komen de beste oplossingen uit verrassende hoeken.

Going Circular durft zich een toekomst voor te stellen waarin de mensheid niet alleen overleeft, maar ook floreert, door mondiale paradigma's te heroverwegen en de grenzen van onze planetaire hulpbronnen te respecteren. Maak kennis met vier baanbrekende denkers die navigeren door ecologische, economische en sociale crises van de moderne tijd. Ze ontdekken allemaal dat de oplossingen voor het creëren van een circulaire economie en planeet al in de natuur zelf zijn geperfectioneerd.

React on tour

Filmmaker Julian Philbert en programmamaker Rutger de Rijk maakten een treinreis door Europa om inspirerende verhalen van circulaire ondernemers te ontdekken. Ze doken in de wereld van deze ondernemers, bespraken hoe afval weer waardevol kan worden en ontdekten de kansen en uitdagingen van het runnen van een duurzaam winstgevend bedrijf.  Ze zullen twee korte afleveringen laten zien en er is ruimte voor vragen & gesprek.

Programma


 • 45 minuten

  Inloop, borrel en circulaire markt


 • 30 minuten

  Circulaire bedrijven pitch en vragen rondje

Nog 3 items beschikbaar

Tickets

 • Ik ben erbij ticket!

  Dit ticket, de drankjes en hapjes zijn kosteloos, maar we waarderen het als je tijdens de avond iets zou willen doneren volgens het 'Pay What You Like'-principe. Dit werkt heel simpel: scan gewoon een van de QR-codes (bijvoorbeeld bij de bar) en doneer wat je kunt missen. Op basis van vertrouwen kunnen we samen leuke bijeenkomsten organiseren.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page