top of page
Filmborrel @ de Werkplek: MAKE (documentaire 2016)
Filmborrel @ de Werkplek: MAKE (documentaire 2016)

vr 24 jun

|

de Werkplek

Filmborrel @ de Werkplek: MAKE (documentaire 2016)

Een filmborrel voor de creatieveling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

24 jun 2022, 16:30 – 21:30 CEST

de Werkplek, Slijperweg 12a, 1032 KT Amsterdam, Nederland

Over het evenement

De Werkplek organiseert in samenwerking met Musicbed een borrel met de film MAKE.

Vanaf 16.30 uur beginnen we met de vrijdagmiddagborrel, waarna we de film om 17.30 uur starten.

Na de film borrelen we weer verder en zullen we zorgen voor een pizza'tje.

Op onze avonden hanteren wij het 'Pay What You Like' systeem. Drankjes en eten hoef je niet direct af te rekenen, als je vertrekt mag je doneren wat je de avond waard vindt. Voorafgaand aan de film leggen we precies uit hoe dit werkt. Je kunt in ieder geval zowel met je kaart (pin/contactloos) als contant doneren.

MAKE

Make is een lange documentaire voor de moderne creatieveling, geproduceerd door het team van Musicbed. Deze film is een vraag. Een gespreksstarter. Het is een onderzoek naar de redenen waarom we creëren en de dingen die ons drijven om iets nieuws te maken - passie of succes. De film onderzoekt de mythe van creatief succes en wat het betekent om als kunstenaar gezond te leven.

Trailer/info

Featuring: Indie Musicians Sylvan Esso, Flagship, Drew Holcomb and Dave King | Filmmakers Eliot Rausch, Salomon Ligthelm, Jonathan Bregel, Reed Morano A.S.C. | Designers Aaron Draplin, Danny Yount.

EXTRA : JODEB

De nieuwste korte docu (6min) van de MAKE serie.

Prettybird-regisseur Jonathan Desbiens - in de branche beter bekend als Jodeb - is verantwoordelijk voor enkele van de meest in het oog springende, tot nadenken stemmende films van het afgelopen decennium. Zijn all-in houding ten opzichte van originaliteit is een van de belangrijkste redenen waarom hij de ster is van de nieuwste aflevering van MAKE.

Zijn bekroonde werk voor internationale artiesten als Jack White, Halsey en Skrillex en merken als Adidas en Yves St. Laurent valt op door zijn onmiskenbare visuele flair en fantasierijke, uitdagende concepten. Niet slecht voor een carrière die begon met een illegale kopie van After Effects en doe-het-zelf skatevideo's voor tieners.

Programma


  • 1 uur

    Vrijdag middag Borrel


  • 1 uur 30 minuten

    Start Film 'MAKE'

Nog 1 item beschikbaar

Deel dit evenement

bottom of page