top of page
Kerstborrel met pubquiz
Kerstborrel met pubquiz

do 21 dec

|

de Werkplek

Kerstborrel met pubquiz

Welkom op de enige echte Kerstborrel van de Werkplek 🎄🎅 Vorig jaar was alleen de borrel al legendarisch; dit jaar met pubquiz! (Aanmelden is verplicht en kan tot 13 december)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

21 dec 2023, 15:30 – 20:00

de Werkplek, Slijperweg 12a, 1032 KT Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Ho, ho, ho!

Warme drankjes, warme hapjes & warme gezelligheid.

Welkom op de enige echte Kerstborrel van de Werkplek 🎄🎅 Aanmelden is verplicht en kan tot 13 december.

Vorig jaar was alleen de borrel al legendarisch. Voor degenen die het leuk vinden, voegen we nu een pubquiz toe. Inloop vanaf 15:30 uur. Om 16:00 uur sharp starten we met de quiz tot ongeveer 17:00 - 17:30 uur. Hierna is er lekker vega eten en sluiten we af met een kerstborrel tot hoelaat het leuk is. Na de quiz is iedereen welkom; je partner, je kinderen, je vrienden, je familie, je zakenrelatie, je huisdier, je personal fitness-coach. Noem maar op.

Meld je nu op een van de drie manieren aan:

- Pubquiz

- Borrel

- Pubquiz, eten & borrel

Hoe gaat de kerst pubquiz eruit zien? Iedereen die zich aanmeldt voor de kerst pubquiz wordt in de grote kerstton gegooid. Uit deze kerstton maakt het systeem teams die automatisch worden gekoppeld aan een thema. Elk team is verantwoordelijk voor het bedenken van 5 vragen voor de quiz (bonusvragen mogen altijd). Op 14 december krijgen alle teams een mail met de bekendmaking van de leden en het thema. De deadline voor het inleveren van de 5 vragen is 20 december. (Het liefst in PowerPoint of Keynote format.)

En oh ja, kerst zou geen kerst zijn zonder kerstgevoel. Dus trek je beste, mooiste, of meest gezellige kerstoutfit aan en laten we er samen een prachtige avond van maken.

Zoals jullie ondertussen gewend zijn, is alles op basis van het Pay What You Like-principe.

Liefs van de Kerstcommissie,

Tim, Marijke, Ard, Jaap & de Werkplek

Deel dit evenement

bottom of page