top of page
Kom uit je Winterdip - Mexico editie
Kom uit je Winterdip - Mexico editie

za 10 feb

|

de Werkplek

Kom uit je Winterdip - Mexico editie

Zaterdag 10 februari serveren wij ook dit jaar weer de beste remedie tegen die winterdip. Trek je kleurrijkste poncho uit de kast en kom swingen op de meest levendige plek van Amsterdam: Rancho Werkplek Noord. Reserveer nu je plek in onze cantinabar. Mexico, Mexicoooooooooooo!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

10 feb 2024, 20:00

de Werkplek, Slijperweg 12A, 1032 KV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Hola Banditos & Señoritas, cómo están?

Ook klaar met al die regen en de donkere dagen? Wij serveren je ook dit jaar weer de beste remedie: ‘Kom Uit Je Winterdip’ - Mexico Editie.

Bonus: bij elk gekocht kaartje krijg je een kortingscode in je bevestigingsmail. Daarmee tover je zowaar een gratis extra kaartje tevoorschijn in onze webshop. Een uitgelezen kans om een vriend(in) te trakteren op een fantastische fiesta.

Trek je kleurrijkste poncho uit de kast en kom swingen op de meest levendige plek van Amsterdam, Rancho Werkplek Noord. Proost met een margarita aan onze cantinabar, schud die sombrero's af, voel de ritmes van de mariachi muziek en dans mee op de meest pittige hits. Voel je de Mexicaanse warmte al, of ben jij wel bestemd tegen wat spice? Koop nu je ticket en verzeker jezelf van een plek in onze cantinabar.

Cantinabar (Pay What You Like) Pak zelf je drankjes uit de bar, scan de QR-code en Pay What You Like! Voor de hele avond of per drankje, het is aan jou. Sta je vurig te dansen op je verzoeknummer bij de DJ? Laat het hem weten met Pay 'that' You Like. Jij bepaalt wat je betaalt!  

Tot 10 februari! Viva Rancho Werkplek Noord!

Liefs, Team Winterdip

Tickets

 • Vroege vogel

  € 15,00
  Btw: btw inbegrepen+€ 0,38 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Late vogel

  € 20,00
  Btw: btw inbegrepen+€ 0,50 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page