top of page
Netwerklunch à la Bites & Business
Netwerklunch à la Bites & Business

do 13 apr

|

Amsterdam

Netwerklunch à la Bites & Business

“Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegenkomen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.” Wil jij dit ook eens ervaren? Doe dan mee aan de netwerklunch à la Bites & Business op donderdag 13 april.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

13 apr 2023, 12:30 – 14:00

Amsterdam, Slijperweg 12A, 1032 KV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Op donderdag 13 april organiseert onze eigen Marijke een netwerklunch à la Bites & Business. Bites & Business is het netwerkconcept dat Marijke 15 jaar geleden opzette en dat op 25 plekken in Nederland groeit en bloeit. 

Samen organiseren we een luncheditie speciaal voor de Werkplek*; om actief op zoek te gaan naar manieren om elkaar verder te helpen. Dit doen we, tijdens de lunch, met de enveloppenmethode. Marijke zal je er dan alles over vertellen.

Ter voorbereiding is het handig als je alvast nadenkt over een hulpvraag. Welke vraag heb jij waar je graag de denkkracht of het netwerk van de anderen bij wil inzetten?

De netwerklunch is van 12.30 tot 14.00 uur in de Loungeloods en kost €15 (excl. btw). Wij zorgen voor een heerlijke, vegetarische lunch. 

Blok de tijd in je agenda als je een ticket hebt gekocht, want later komen of eerder weggaan is niet zo handig. 

Let op: er is plek voor 24 mensen, dus wees er snel bij :) 

*Niet-leden van de Werkplek, van harte welkom! Kun je daarvoor of daarna nog even blijven flexwerken en de sfeer proeven. 

Deel dit evenement

bottom of page