top of page
Open Ateliers Amsterdam Noord
Open Ateliers Amsterdam Noord

za 18 nov

|

Amsterdam

Open Ateliers Amsterdam Noord

Ervaar de levendige hotspot de Werkplek tijdens de Open Atelierroute!

Tijd en locatie

18 nov 2023, 12:00 – 19 nov 2023, 18:00

Amsterdam, Slijperweg 12A, 1032 KV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Bij de Werkplek kan je niet alleen lekker flexwerken voor een betaalbare prijs, maar wij zorgen ook voor leuke kleinschalige evenementen, zoals filmavonden, workshops, borrels en pop-up exposities. Dit alles om de lokale, creatieve gemeenschap van Amsterdam-Noord een impuls te geven.

Ontdek de uiteenlopende werken van diverse kunstenaars en een verrassende programmering in samenwerking met de creatieve geesten van Makers Unite en een performance van spoken word artist (en Werkplek-lid) Dirkje van der Heijden. 

Voor de gelegenheid richten de kunstenaars een ‘museumshop’ in, met kleine kunstwerken (< €150,-) uit hun collectie en printwerk of merchandise zoals ansichtkaarten. Kom even bij van je ontdekkingstocht in onze Loungeloods met een (h)eerlijk kopje koffie, thee, een lekkere tosti of snack.

Bij de Werkplek verwelkomen wij de volgende kunstenaars:

Sanny Bijvoet, Job Cornelis, Wichert van Engelen (FrozenSteel), Marjolein Innemee, Florine van de Klashorst, Irina Kobalchuk (Natt Jewellery), Merel Schoutendorp en Willem de Wijs.

Foundation Makers Unite: Lama Aldayoub, Danyal Alnabwani, Mehdi Daliryan, Farouk Ebaiss, Sava Ghodsi, Wessam Matouk, Clara Saliba, Santa Simule en Saeed Zamzam.

Tevens hangen er werken van Robin Missotten, Leon van Wijk en Steven Evenhuis op de Werkplek.

Programma


  • 6 uur

    Expo met werk van 18 kunstenaars + museumshop

    de Werkplek

  • 10 minuten

    Performance van spoken word artist Dirkje van der Heijden

    Loungeloods
Nog 2 items beschikbaar

Deel dit evenement

bottom of page