top of page
WKND STRTR x KNUS (pre-party)
WKND STRTR x KNUS (pre-party)

vr 31 mei

|

de Werkplek

WKND STRTR x KNUS (pre-party)

Op vrijdag 31 mei bundelen we de krachten van WKND STRTR en KNUS (pre-party) voor een spectaculair samenkomen!

Tijd en locatie

31 mei 2024, 16:00 – 01 jun 2024, 01:00

de Werkplek, Slijperweg 12, 1032 KT Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Hey feestbeesten!

KNUS mini festival en WKND STRTR van de Werkplek bundelen hun krachten! Denk aan een mix van de ultieme vrijdagmiddagborrel met eten en cocktails van WKND STRTR, samengevoegd met de energie en DJ's van het KNUS mini-festival. Het wordt een feest dat je niet wilt missen!

Vanaf 16:00 uur tot maar liefst 01:00 uur trakteren we je op de beste beats van verschillende DJ's. Verwacht lekker eten, kleurrijke cocktails, geweldige mensen en zelfs een springkussen voor de kleine feestgangers!

En weet je wat het beste is? Bij de Werkplek bepaal jij zelf wat dit feest jou waard is! In plaats van een prijskaartje eraan te hangen, geloven we in het Pay What You Like principe. Pak lekkere drankjes bij de self-service bar, geniet van lekker eten en ga lekker swingen op de beats van de DJ. Na afloop scan je simpelweg de QR-code (die je ook in de ruimtes zult vinden) en laat ons weten hoe jij dit feest hebt ervaren. Het gaat niet om de hoeveelheid drankjes of snacks die je hebt genomen, maar vooral om de fantastische ervaring die wij jou hebben geboden. Op vertrouwen kunnen wij immers een geweldig feestje bouwen!

Dus, trek je dansschoenen aan, laat die manen maar wapperen en sluit je aan bij ons voor een dag vol plezier en festiviteiten. 

Meld je snel aan!!

Laten we samen deze dag omtoveren tot een onvergetelijk feest! 🎉🥂🌟

Team KNUS & Team WKND STRTR

Tickets

  • Pay What You Like Ticket

    Dit ticket is kosteloos. Je mag tijdens het feest zelf bepalen wat je waard is. Het gaat ons niet om de hoeveelheid lekkere drankjes of snacks die je hebt genomen, maar vooral om de fantastische ervaring die we hebben geboden. We vertrouwen erop dat je dit kunt waarderen ;-)

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page