top of page
Hallo daar!
 

Heb je onze actieposter in de stad gezien en ben je hier terechtgekomen door het scannen van de QR-code? Of heb je misschien via de actieknop op onze homepage deze pagina bezocht? Hoe dan ook, welkom!


Speciaal voor jou hebben we een niet te missen aanbieding om 2024 geweldig te starten.

🎉 Jouw exclusieve januari 2024 aanbieding*:
Geniet in de maand januari van een gratis werkplek!

We bieden jou de kans om in januari onze werkplekken uit te proberen zonder abonnementskosten. De perfecte gelegenheid om het nieuwe jaar te beginnen in een frisse en inspirerende werkomgeving.

 

Wat maakt de Werkplek zo bijzonder?

Geen saaie boel hier! We zijn een betaalbare, no-nonsense en vooral bruisende plek waar je productief aan de slag kunt. Of je nu ZZP'er, startup eigenaar of gewoon op zoek bent naar rust: je bent hier thuis.

📸 Nieuwsgierig naar hoe het eruit ziet? Kijk vooral rond op de website voor foto's en vind meer info, bijvoorbeeld over onze tarieven.

Plan een rondleiding en ervaar het zelf

Kom langs voor een kennismaking en een (h)eerlijk kopje koffie. We laten je graag alles zien. Na de rondleiding kun je even 'proefwerken'. Zo voel je meteen of de Werkplek jouw nieuwe thuis wordt.

Klaar voor een nieuwe start? Boek jouw plek, ga aan de slag en laat je inspireren.

Tot gauw bij de Werkplek! ✌️

🔍 *Kleine lettertjes: De aanbieding geldt voor een Flex abonnement t.w.v €79. Dit abonnement is doorlopend met een opzegtermijn van 1 maand. Inschrijfkosten: €15 p/p. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. De actie is geldig in de maand januar1 2024.

bottom of page