top of page
Zomeraanbieding 2023.jpg


 

De Zomervakantie is Voorbij,
Tijd om weer Aan de Bak te gaan bij de Werkplek!

Hallo harde werkers, ondernemers en creatievelingen! De zomervakantie is weer voorbij en de reizen lijken alweer een eeuwigheid geleden. Het is tijd om de mouwen op te stropen en weer aan de slag te gaan. En waar kan dat beter dan bij de Werkplek?

Speciale Aanbieding: Eén Maand Gratis!*

Ja, je leest het goed. Als je nu een werkplek boekt voor minimaal twee maanden, krijg je de eerste maand van ons cadeau*! Zo kun je rustig wennen aan je nieuwe werkomgeving, zonder meteen een flinke investering te doen.

Wat maakt de Werkplek zo speciaal?

Wij bieden een plek die álles behalve saai is. Het is een betaalbare, no-nonsense, en bovenal gezellige plek om je dagen productief te besteden. Iedereen is welkom, of je nu zzp'er bent, een start-up runt, of gewoon een fijne plek zoekt om in alle rust te werken.

Plan een Rondleiding en Probeer het Zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik op de onderstaande knop om een rondleiding te plannen. Na de rondleiding kun je vrijblijvend een tijdje 'proefwerken' om de sfeer te proeven en te kijken of de Werkplek iets voor jou is.

Waar wacht je nog op? Het najaar biedt nieuwe kansen en een frisse start. Maak er het beste van bij de Werkplek!

Reserveer nu je plek en begin het najaar productief en geïnspireerd.

Tot snel bij de Werkplek!

*Betreft Flex abonnement t.w.v €79, dit is een doorlopend abonnement met een opzegtermijn van 1 maand, inschrijfkosten zijn €15 p/p en alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Deze actie is geldig gedurende de maand september 2023. 

 

bottom of page