top of page
2-728x90.jpg

Vrijdag 7 oktober 2022

Open Bedrijvendag Amsterdam Noord

Op vrijdag 7 oktober zetten de ondernemers in Noord hun deuren open voor geïnteresseerden. In samenwerking met de VEBAN zet ook de Werkplek z’n deuren wagenwijd open; niet alleen voor geïnteresseerden in de Werkplek, maar vooral ook voor de zzp’ers uit Amsterdam Noord die zich tijdens deze ‘Open Bedrijvendag’ willen presenteren voor een breder publiek.  

Programma

Het programma is work-in-progress zodat deze kan worden samengesteld met input van de deelnemers; zoals workshops, presentaties (bijvoorbeeld netwerken, stress relief, AOV voor ZZP’ers, mediation, social media etc.), een zzp-markt en netwerkmomenten. Het programma sluiten we in stijl af met een ‘Borrel deLuxe’ met DJ, foodtruck, springkussen voor de kids etc. 


Deelnemers

Ben je geïnteresseerd om als deelnemer mee te doen aan dit zzp-event stuur ons dan z.s.m. (vóór 9 sept) een e-mail, dan nemen we contact met je op om te bespreken waar je behoefte aan hebt (wil je een presentatie geven, netwerken of een plekje op de zzp-markt) en hoe dat past in het programma. De VEBAN en de Werkplek zullen het event breed on- en offline promoten, van alle deelnemers wordt verwacht om dit ook actief te doen in hun eigen netwerk. Samen zorgen we voor maximale exposure en kruisbestuiving van elkaars netwerk.  

Kosten voor deelname zijn €79, dit is inclusief 1 maand gratis werken bij de Werkplek (t.w.v. €79)

Bezoekers

Ben je geïnteresseerd in de Werkplek en de deelnemers aan het zzp-programma dan ben je van harte welkom op vrijdag 7 oktober (zet alvast in je agenda!). Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma en de deelnemerslijst, word dan lid van onze nieuwsbrief: Medio september ontvang je dan een update. Via de website en onze sociale media kanalen wordt de info ook gedeeld.  

Marc & Marion

de Werkplek

Slijperweg 12A

1032 KV Amsterdam

hello@dewerkplek.amsterdam

www.de-werkplek.nl

+31 6 44 60 36 96

bottom of page