top of page

Hallo daar, Special In lezer!

 

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar de Werkplek door het scannen van de QR-code in de ‘Special In’ magazine! Voordat je verder gaat met rondkijken op de website, hebben we speciaal voor jou, als ‘Special In’ lezer, een fijne aanbieding klaarliggen.

 

🎉 Jouw ‘Special In’ Aanbieding: 
Eén Maand Gratis t.w.v. €79!

 

Ja, echt waar! Op vertoon van de advertentie uit Special In, trakteren wij op de eerste maand van een Flex abonnement (10 dgn p/m) voor ten minste twee maanden. Een uitgelezen kans om in alle rust je nieuwe werkomgeving te ontdekken zonder direct de portemonnee te trekken.

 

Wat maakt de Werkplek zo bijzonder?

Geen saaie boel hier, hoor! We zijn een betaalbare, no-nonsense en vooral bruisende plek waar je productief aan de slag kunt. Of je nu zzp'er, een start-up eigenaar of gewoon op zoek bent naar rust: je bent hier thuis.

📸 Nieuwsgierig naar hoe het eruit ziet? Kijk vooral rond op de website voor foto's en meer info over onze tarieven.

Plan een Rondleiding en Ervaar het Zelf!

 

Kom langs voor een babbeltje en een (h)eerlijk kopje koffie. We laten je graag alles zien! Na de rondleiding kun je even 'proefwerken'. Zo voel je meteen of de Werkplek jouw nieuwe thuis wordt.

 

Klaar voor een nieuwe start? Boek jouw plek, ga aan de slag en laat je inspireren.

 

Tot gauw bij de Werkplek! ✌️

 

🔍 *Kleine lettertjes: De aanbieding geldt voor een Flex abonnement t.w.v €79. Dit abonnement is doorlopend met een opzegtermijn van 1 maand. Inschrijfkosten: €15 p/p. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. De actie is geldig zolang ‘Special In Magazine’ in omloop is.*

bottom of page