top of page
Borrel DeLuxe @ de Werkplek
Borrel DeLuxe @ de Werkplek

vr 07 okt

|

Amsterdam

Borrel DeLuxe @ de Werkplek

De Werkplek presenteert: een vrijdagmiddagborrel met alles erop en eraan. Zo hebben we een DJ, lekker werelds eten, biertjes en cocktails. Liever niet dansen maar wel lekker luieren in een hangmat? Alles mag en kan, het is ook jou vrij(e)dag.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

07 okt 2022, 16:00

Amsterdam, Slijperweg 12A, 1032 KV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Borrel deLuxe

DJ Robin S. en Tuindorp Deli-cious zijn er klaar voor om er een mooie avond van te maken! Geen oppas? Kids zijn welkom, er is voldoende ruimte om buiten te spelen (incl. springkussen) en in de Expoloods draait een leuke kinderfilm voor alle leeftijden.

Eet je mee?

Tuindorp Deli-cious maken wereldse hapjes & kleurrijke maaltijden en zij gaat voor ons een vega menu bereiden.

Wil je lekker eten op deze Borrel DeLuxe, reserveer* dan een plekje om zeker te zijn van een bordje. 

Wat ze gaan koken en wat het gaat kosten staat binnenkort op deze site.

*op=op zonder reservering

Open bar

Pak zelf je drankjes uit de bar, scan de QR-code en Pay What You Like! Voor de hele avond of per drankje, het is aan jou. Sta je lekker te dansen op je verzoekplaatje bij DJ Robin S.? Laat het hem weten met Pay ‘That’ You Like. Jij bepaalt wat je betaalt! (eten van Tuindorp Deli-cious is hier niet bij inbegrepen)

ZZP - Open bedrijven dag Amsterdam Noord

Voorafgaand aan de Borrel DeLuxe zetten de ondernemers in Noord hun deuren open voor geïnteresseerden. Ook de Werkplek zet z’n deuren wagenwijd open en niet alleen voor geïnteresseerden in de Werkplek, maar vooral ook voor de zzp-ers uit Amsterdam Noord die zich tijdens deze ‘OBDAN’ willen presenteren. Wil je ook even komen kijken? Je bent van harte welkom, meer info vind je hier

Neem je vrienden mee

Iedereen is welkom, dus nodig je vrienden, familie en collega's ook uit en stuur dit bericht gerust door.

A.U.B. - R.S.V.P

Het zal ons heel erg helpen als kan laten weten of je erbij kan zijn. Zodat Tuindorp Deli-cious ook een indicatie heeft hoeveel menu’s hij kan voorbereiden. Toch verhinderd of toch aanschuiven? Geen probleem, maar op = op!

Tot dan,

Marc & Marion

Deel dit evenement

bottom of page