top of page
ZZP Hotspot - Open bedrijven dag Amsterdam Noord
ZZP Hotspot - Open bedrijven dag Amsterdam Noord

vr 07 okt

|

Amsterdam

ZZP Hotspot - Open bedrijven dag Amsterdam Noord

Op vrijdag 7 oktober zetten de ondernemers in Noord hun deuren open voor geïnteresseerden. Ook de Werkplek zet z’n deuren wagenwijd open en niet alleen voor geïnteresseerden in de Werkplek, maar vooral ook voor de zzp-ers uit Amsterdam Noord die zich tijdens deze ‘OBDAN’ willen presenteren.

Tijd en locatie

07 okt 2022, 11:30 – 15:30

Amsterdam, Slijperweg 12A, 1032 KV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Tijdens Open Bedrijvendag Amsterdam Noord biedt de Werkplek als ZZP-Hotspot zzp'ers, freelancers en startups de ruimte om zich te presenteren aan een breed publiek.

DEELNEMERS

PROGRAMMA

De zzp'ers die deelnemen zijn niet alleen leden van de Werkplek of de VEBAN, maar ook andere ondernemers uit Amsterdam Noord. Het is dè Hotspot waar je kennismaakt met vakmensen in design, creatief denken, yoga en stress relief, e-commerce, arbeidsrecht, events, podcasts, e-bikes, mediation, kickboksen en nog veel meer.

De deelnemers laten jou als bezoeker kennis maken met hun werk door (mini-)workshops, presentaties en natuurlijk door spontane ontmoetingen op de vloer. Bekijk hier alvast het programma (deze wordt de komende weken geüpdate, dus blijf ons volgen).

Het programma begint om 11:30 (inloop 11:00) met als opwarmertje: '10 netwerktips die je als zzp'er moet weten'; deze tips kunnen meteen in de praktijk worden gebracht tijdens de walking lunch die daarop volgt. Voor bezoekers zijn er heerlijke tosti’s van De Tweede Jeugd te verkrijgen. 

 Tussen 12:00 en 16.30 is er zowel binnen als buiten veel te beleven met alle zzp’ers. Een proefritje op een e-bike, meer te weten komen over brand design, leren cartoon tekenen of juist nieuwe energie opdoen met een meditatie of stress relief sessie. Die je weer goed kunt gebruiken tijdens een proeflesje kickboksen of een rondleiding door Noord op de fiets. Ben je benieuwd of op staande voet ontslaan nou goed of fout is of wil je juist een persoonlijk verhaal horen over lef, een podcast over regenbooggezinnen, of zoek je een specialist in e-commerce en webdesign? Kom langs en laat je verrassen door de diversiteit aan vakmensen in onze ZZP-Hotspot.

We sluiten de dag in stijl af met een Borrel deLuxe. Daarbij hoort natuurlijk heerlijke catering en een DJ uit Amsterdam Noord. Aanmelden voor de Borrel en het eten kan via deze link. Kinderen zijn welkom, we hebben een springkussen en speciale porties voor de kids. We hanteren voor de borrel (behalve het eten) het Pay What You Like - principe.

Marc & Marion

de Werkplek

Slijperweg 12A

1032 KV Amsterdam

hello@dewerkplek.amsterdam

www.de-werkplek.nl

+31 6 44 60 36 96

Deel dit evenement

bottom of page